وکیل حضانت در تهران
در این مقاله میخواهیم به مطالبی در خصوص حضانت و کاتی در خصوص وکیل حضانت بپردازیم.
در خصوص سن حضانت و قانون حضانت
کلمه حضانت در لغت به معنای نگه داری است و معنای اصطلاحی آن با معنای لغوی آن تفاوت چندانی ندارد مفهوم حضانت عبارت است از نگه داری مادی و معنوی طفل که توسط قانون گذار و قانون مشخص شده است.
در رابطه با قانون حضانت در ایران
در قانون ایران حضانت بیشتر مربوط به حمایت جسمی طفل است و حمایت روحی و اخلاقی طفل نیز در همه نهادهای حقوقی و هم در حقوق اسلام به آن توجه شده است.
در وهله اول هم حق است هم تکلیف و قانون طبیعی است که تا زمانی که پدر و مادر صلاحیت نگه داری و حضانت فرزند را دارند غیر از این موارد هیچ شخصی غیر از اقوام پدری و مادری نمیتوانند در این خصوص ادعایی داشته باشد.
سرپرستی بچه تا سن ۷ سالگی با مادر و بعد از آن بر عهده پدر میباشد مگر اینکه در نگه داری بچه اختلافی ایجاد شود در این صورت حضانت بچه با صلاحدید دادگاه مشخص میشود.
موضوعی که اختلافی است بین حقوق زنان موضوع دادن حضانت فرزند به مادر بعد از ازدواج مادر میباشد که برخی ازدواج مادر را مبنی بر عدم صلاحیت وی در حضانت میدانند.
اگر مادر مدت زمانی که در مدت زمانی که حضانت فرزند با اوست دچار جنون شود و یا ازدواج کند حق حضانت از مادر گرفته میشود و به پدر اعطا میشود و نکته قابل توجه این است که اگر در دادگاه مشخص شود که حتی ازدواج مادر باز هم از پدر فردی مناسب تر برای نگه داری فرزند است و به صلاحدید دادگاه حضانت فرزند به مادر بازگردانده میشود.
نکته قابل توجه این موضوع است که هم اجداد پدری و هم اجداد مادری میتوانند همچون پدر و مادر طفل را ملاقات کنند و هیج کس نمیتواند آنها را محروم از این حق کند.
اگر بر اثر ازدواج زن حضانت فرزند به پدر داده شود و اگر قبل از ۷ سالگی مادر ازدواجش منحل گردد حق حضانت باز هم به مادر بازگردانده میشود و همچنین بهبود جنون مادر هم میتواند باعث برگردندن حق حضانت به زوج شود.
یک وکیل حضانت با توجه به اطلاعاتی که دارد میتواند به شما برای گرفتن حق حضانت فرزند کمک کند و اگر مدرکی در خصوص عدم حضانت داشته باشد کار بسیار سخت خواهد داشت.